Servicii

ARHITECTURA

De la proiecte rezidentiale si pana la proiecte comerciale si industriale, echipa noastra se dedica 100% in gasirea celor mai bune solutii pentru dorintele clinetilor nostri. Credem ca o comunicare buna intre client si arhitect este o parte fundamentala in succesul unui proiect ce implica un schimb continuu de informatii, experiente si idei. Fiecare proiect finalizat este rezultatul unui proces unic influentat de caracteristicile locatiei, buget, personalitatea clientului, tehnologiile folosite si spiritul nostru creativ.

Serviciile de arhitectura oferite includ toate etapele necesare unei bune derulari a proiectului: concept, faza Studiu fezabilitate, obtinerea Autorizatiei de construire, realizarea Proiectului Tehnic si a Detaliilor de executie, vizualizare 3D, urmarire de santier.

DESIGN INTERIOR

La baza fiecarui proiect semnat Habitat Studio se afla dorinta de a imbunatati calitatea vietii fiecarui client. Credem ca nota distinctiva a proiectelor noastre este data de entuziasmul si creativitatea noastra suprapuse cu un proiect functional si detaliat. Jobul nostru este sa oferim clientilor combinatia perfecta intre un proiect frumos din punct de vedere estetic si un proiect functional astfel incat rezultatul sa fie un spatiu confortabil si plin de personalitate.

In cadrul proiectului de design interior sunt incluse urmatoarele etape: consultanta, concept, proiectare, detalii de executie si detalii de mobilier, vizualizare 3D, lista materialelor folosite in proiect, asistenta achizitionare mobilier si urmarire de santier.

URBANISM

Calitatea mediului urban incepe cu o buna planificare urbana. Fie ca vorbim despre parcelari de terenuri, regenerare urbana sau modificari functionale ale unor zone, planificarea urbana trebuie facuta intr-un mod responsabil gandindu-ne tot timpul la crearea unor orase sustenabile si a unor spatii urbane adaptabile nevoilor comunitatii.

DESIGN DE OBIECT

Fie ca vorbim despre piese de mobilier, obiecte decorative sau corpuri de iluminat, ne dorim sa creem obiecte simple, care sa fie usor de folosit si care sa se plieze perfect pe dorintele si necesitatile viitorilor utilizatori.